Corona revalidatie – Revalidatie na Corona

Corona Revalidatie bij Fysio-Fit Utrecht

Revalidatie na corona bij Fysio-Fit Utrecht Utrecht

De fysieke gevolgen van het coronavirus kunnen voor sommige patiënten helaas lang aanhouden. Soms is de conditie sterk achteruit gegaan en kampt men o.a. met flinke ademhalingsproblemen en problemen met het geheugen. Dat er daarnaast een grote groep mensen is die na milde Corona klachten een behoorlijke fysieke achterstand heeft opgelopen is minder bekend.

Corona revalidatie Fysio-Fit Utrecht
Revalidatie na Corona, waarbij conditie en longproblematiek op de voorgrond staan.

Verbetering conditie bij milde klachten na Corona

Ook na milde klachten kan er sprake zijn van een achteruitgang in de conditie. De symptomen zoals kortademigheid, milde longklachten en verminderde energie spelen vaak een rol. Merkt u dat u minder energie heeft voor huishoudelijke taken zoals traplopen en boodschappen doen? Of bent u na twee uur werken al uitgeput? Zou u graag weer fitter worden, maar weet u niet precies hoe? Fysio-Fit Utrecht kan u helpen om weer fit en vol vertrouwen aan de slag te gaan.

Hoe kan een fysiotherapeut mij helpen met revalidatie na Corona?

Ruud Middel van Fysio Fit Utrecht is gespecialiseerd in revalidatie na Corona, waarbij conditie en longproblematiek op de voorgrond staan. Samen met u brengen we in kaart wat uw uitdagingen en doelen zijn. Ook worden er verschillende metingen gedaan om uw beginniveau te bepalen. Vervolgens wordt er een herstelprogramma op maat gemaakt, waarbij u één op één begeleiding krijgt. Binnen enkele weken merkt u al resultaat.

Vergoeding door uw zorgverzekering bij Corona Revalidatie

Uw zorgverzekering vergoed revalidatie na Corona uit de basisverzekering. De eerste zes maanden heeft u recht op maximaal 50 behandelingen uit de basisverzekering, dit kan verlengt worden met nog eens zes maanden. Wel heeft u hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig.

Begeleiding – behandeling na Covid-19 Bij Fysio-fit

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht? Maak 24/7 online een afspraak. Spreekt u liever met een fysiotherapeut voordat u een afspraak maakt? Neem dan telefonisch contact op of mail naar: info@fysiofit-utrecht.nl

×