Springweg 184, 3511 VZ Utrecht (centrum)

Corona voorzorgsmaatregelen bij Fysio-Fit Utrecht


Update 2 april:

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid en onze beroepsgroep kunnen wij u als fysiotherapiepraktijk helaas alleen nog zorg op afstand geven door middel van een video- of telefonisch consult.

Alleen op verwijzing van uw huisarts kunnen wij u nog hoog noodzakelijke zorg geven in de praktijk. Neem telefonisch contact (030 299 3033) met ons op indien u hier gebruik van wilt maken.

Videoconsult:
Wij bieden u de mogelijkheid om een consult op afstand te doen via videobellen.
Tijdens dit consult bespreken wij uw klachten en kunnen wij u adviezen geven hoe u het beste met deze klachten kunt omgaan.
Daarnaast nemen wij samen met u de oefeningen door (wij doen ze voor en vervolgens kijken wij naar uw uitvoering) en daar waar nodig kunnen wij uw houding en uitvoering dan corrigeren.

Medisch Fitness:
Alle groepstrainingen in de praktijk zijn tot 28 april stopgezet.
Wij maken wekelijks een oefenprogramma (op video) voor u zodat u toch uw oefeningen kunt blijven doen. Tevens geven wij dagelijks live medisch fitness lessen.

Bereikbaarheid:
Dagelijks (met uitzondering van het weekend) zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 13.00. Daarnaast werken wij op afspraak voor bijvoorbeeld een videoconsult.

Uiteraard houden wij u op de hoogte zodra er meer informatie bekend is.

Met vriendelijke groet,

Team Fysio-Fit Utrecht