Disclaimer

Disclaimer Fysiotherapie Fysio-Fit utrecht

Disclaimer Fysio-Fit Utrecht

Als u onze website: www.fysiofit-utrecht.nl raadpleegt stemt u als gebruiker van onze site in met onderstaande voorwaarden in de disclaimer:

  • Door middel van onze website fysiofit-utrecht.nl verstrekken wij informatie aan u als gebruiker. De tekst en informatie is zorgvuldig samengesteld echter aan de inhoud van de informatie kunt u geen rechten ontlenen.
  • Op onze website geplaatste links naar andere websites zijn ter informatie en als service naar u als gebruiker. Voor de inhoud en/of de beschikbaarheid van deze sites is Fysio-Fit Utrecht niet aansprakelijk.
  • Fysio-Fit Utrecht kan er niet voor instaan dat de informatie die u zoekt op onze website of via de links naar andere websites geschikt is voor het doel waarvoor u de informatie gebruikt. U kunt ook altijd een van onze fysiotherapeuten raadplegen voor advies en begeleiding.
  • Het is niet toegestaan om folders van Fysio-Fit Utrecht, teksten, beeldmateriaal of andere op onze website opgeslagen informatie te verveelvoudigen of voor andere doelen te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Fysio-Fit Utrecht.
  • Fysio-Fit Utrecht biedt geen garantie voor het foutloos functioneren van haar site
×