Echografie

  • Echografie in het centrum van Utrecht
  • Voor een efficiëntere behandeling
  • Wij beschikken over geavanceerde apparatuur
  • Vragen over een behandeling?
  • Stuur ons een WhatsApp
Echografie Fysio-Fit Utrecht

Echografie bij Fysio-Fit Utrecht

Echografie of beter gezegd MSU (Musculo Skeletal Ultrasound) binnen de fysiotherapie is een goed hulpmiddel bij het diagnostiseren van aandoeningen aan gewrichten en spieren, zenuwen, pezen, kapsels en banden en geeft daarom een directe weergave van de beweging, de functie en anatomie van het menselijk lichaam.

Wat is echografie?

Echografisch onderzoek kan onder meer irritaties van pezen een tenniselleboog of afwijkingen aan de achillespees, verkalkingen in de pezen, hielspoor of slijmbeursontsteking blootstellen. Zo is een preciese aanpak van de aandoening mogelijk. Een echografie is eenvoudig, snel en comfortabel voor de patiënt en kan zovaak als nodig herhaalt worden. Zo stellen we snel een diagnose en kan de behandeling beginnen. Met als gevolg dat u snel weer klachtenvrij bent.

“Moderne aanpak, met onder andere gebruik van echo om hypothese te bevestigen.”

Patiënt via zorgkaartnederland.nl

Bij Fysio-Fit Utrecht beschikken we over specialisten en een geavanceerd echosysteem waarmee wij de juiste diagnose stellen en het probleem aanpakken met de behandeling die bij u past. Komt u bij ons in behandeling dan volgen we uw herstel tijdens het behandeltraject van begin tot eind en doen we tussendoor nog een keer een echografisch onderzoek.

Afspraak maken voor echografie bij onze fysiotherapie praktijk in Utrecht

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht? Maak 24/7 online een afspraak. Spreekt u liever met een fysiotherapeut voordat u een afspraak maakt? Neem dan telefonisch contact op of mail naar: info@fysiofit-utrecht.nl

×