Even voorstellen… ‘Joey Diepstraten’

Joey Diepstraten stagiair Fysio-Fit Utrecht

Mijn naam is Joey Diepstraten. Met ingang van maandag 25 maart zal ik gedurende 15 weken het team van Fysio-Fit Utrecht versterken als stagiair. Ik kijk er enorm naar uit om als stagiair deel uit te maken van het Fysio-Fit-team en ben vastbesloten om tijdens deze periode te leren, te groeien en bij te dragen aan het welzijn van anderen. 

Momenteel volg ik een opleiding fysiotherapie aan Fontys in Eindhoven. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam heeft me geïnspireerd om het pad van fysiotherapie te bewandelen. Zowel de theoretische als praktische aspecten van dit vak spreken mij aan. Echter, wat voor mij echt het verschil maakt, is de verbinding met de cliënt en het samenwerken naar optimaal herstel. 

Afgelopen zomer heb ik samen met mijn vriendin voor het eerst de bergen verkend tijdens een hike over de Pyreneeën. Hoewel het geen gemakkelijke tocht was, was het een ongelooflijk mooi avontuur. Deze ervaring heeft mijn passie voor hiken aangewakkerd en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer van dergelijke tochten te maken. ‘Mont Blanc, here I come?’

×