Fysiotherapie aan huis in het centrum van Utrecht

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om naar onze praktijk te komen, daarom bieden wij u ook fysiotherapie aan huis / op locatie aan. Deze service is mogelijk mits u binnen een bepaalde afstand van onze praktijk in Utrecht centrum woont of verblijft.

Fysiotherapie aan Huis in het Centrum van Utrecht

Onze fysiotherapeuten komen graag bij u langs in de binnenstad van Utrecht om u te voorzien van onder andere fysiotherapie, manuele therapie, kaakfysiotherapie, trainingen en revalidatie. Of u nu herstelt van een blessure, operatie, een chronische aandoening heeft of simpelweg moeite heeft met mobiliteit.

Bereikbaarheidsgebied Fysiotherapie aan huis – Bekijk de Kaart

Om u een idee te geven van ons bereik voor fysiotherapie aan huis, hebben we een handige kaart opgesteld. Hierop kunt u zien binnen welke straal / afstand van onze fysiotherapiepraktijk wij onze diensten kunnen aanbieden.

Fysiotherapie aan huis in het centrum van Utrecht - Fysio-Fit Utrecht
Bereikbaarheidsgebied voor Fysiotherapie aan huis in het centrum van Utrecht door Fysio-Fit Utrecht

Verwijzing / tarieven

Voor fysiotherapie aan huis heeft u in een enkel geval een ‘aan huis’ verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

  • Bij DSW, Menzis, ONVZ de Friesland en Zilveren Kruis kunt u behandelingen aan huis declareren zonder deze verwijwijzing.
  • Bij alle andere verzekeraars is een verwijzing voor ‘aan huis’ behandeling nodig.

Indien u niet ‘aanvullend’ verzekerd bent kunt u de actuele tarieven voor alle (toeslag aan huis) behandelingen op onze tarievenpagina vinden.

Ook behandeling bij Zorghotel en Verzorgingshuizen

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om te profiteren van onze thuisfysiotherapie. Daarom is deze service ook beschikbaar voor bewoners van het Zorghotel en verzorgingshuizen in de buurt.

Heeft u hier verder nog vragen over fysiotherapie aan huis neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht? Maak 24/7 online een afspraak. Spreekt u liever met een fysiotherapeut voordat u een afspraak maakt? Neem dan telefonisch contact op of mail naar: info@fysiofit-utrecht.nl

×