Gezocht: Waarnemend fysiotherapeut (16-24 uur) voor 2 maanden én Fysiotherapeut Part time/Full time

Ben jij een gedreven en gezellige fysiotherapeut met een passie voor directe patiëntenzorg en zoek je een opwindende kans midden in het bruisende hart van Utrecht? Dan is dit jouw moment om te schitteren bij onze florerende praktijk!

Fysio-Fit Utrecht, gevestigd in het oude centrum van Utrecht, biedt jou de ideale setting om uit te blinken. Naast fysiotherapie hebben wij diverse specialisaties, zoals Sportfysiotherapie, Manuele Therapie en Kaakfysiotherapie. Bovendien maken wij gebruik van geavanceerde behandelmethoden, waaronder echografie en shockwave therapie. Het actieve karakter van onze praktijk vind je vooral terug in de grote oefenzaal waar je (samen met je collega’s) direct aan de slag kunt gaan.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die zijn/haar passie wil uitoefenen in een gezellig team. Je zult zorg verlenen aan een diverse patiëntengroep en nauw samenwerken met zeven andere collega’s in een multidisciplinair team. Samen dragen jullie bij aan het leveren van de best mogelijke zorg aan onze patiënten.

Bij Fysio-Fit Utrecht krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen onze praktijk. Je kunt rekenen op een ondersteunend en informeel team, waarin je je direct thuis zult voelen. Naast een competitief salaris bieden wij jou volop gelegenheid om aan je persoonlijke groei te werken. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie en wil je deel uitmaken van ons gezellige en professionele team, aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@fysiofit-utrecht.nl ter attentie van Liesbeth Willems en laat jouw talent stralen!

×