Goa zo door, jochie..!

Cees Huussen en Laurens van Laarhoven Fysio-Fit Utrecht
Cees Huussen en Laurens van Laarhoven bij Fysio-Fit Utrecht


Goa zo door, jochie..!

Meneer Huussen (68) is één van die binnenstadbewoners die nog met een onvervalste Utrechtse tongval spreekt. Dit kan ook niet anders als je al jarenlang op de ‘Lange Rozendaal’ woont, de straatnaam die ons door Herman Berkien wordt toegezongen in het officieuze ’volkslied’ van Utrecht, ‘Utereg, me Stadsie’.

Cees is van het type ruwe bolster blanke pit, heeft bijna z’n hele leven gerookt en is van beroep altijd ‘sloper’ geweest wat op den duur toch het nodige van zijn fysieke gesteldheid gevergd heeft. Om de lichamelijke klachten te verlichten én in conditie te blijven is hij al enige jaren een trouwe bezoeker van onze praktijk aan de Springweg, wat voor Cees ‘lekker dichtbij’ is.

Inmiddels is Cees 30 kg afgevallen en mede daarom uiterst tevreden over zijn behandelingen en om dit kenbaar te maken heeft hij speciaal een T-Shirt (ditmaal twee maatjes kleiner dan voorheen) laten bedrukken met ons ‘Fysio-Fit logo’ erop.

Trots als een pauw voert Cees zijn wekelijkse sport-oefening uit in zijn nieuwe tenue onder het toeziend oog van zijn persoonlijke behandelaar Laurens van Laarhoven. ‘We hebben het samen gedaan’ zegt Cees met een grote glimlach tegen Laurens als ik voor de website een foto van hen maak.

Wij zijn blij met zulke enthousiaste patiënten zoals Cees.

Goa zo door, jochie..!

×