Graag stel ik me voor: ‘Chris Camminga’

*Omdat Tim Räkers onlangs vader is geworden zal Chris Camminga op de maandag, dinsdag en donderdag tijdelijk een deel van zijn werkzaamheden overnemen. Vanaf 2 mei kunt u weer bij Tim zelf terecht. 

Graag stel ik me voor: ‘Chris Camminga’:
Mijn interesse voor dit vak is er al erg lang. Tijdens de lessen biologie op de middelbare school was ik enorm geboeid door de lessen over het menselijk lichaam. Fysiotherapie was voor mij dan ook een logische studiekeuze. 

Tijdens de studie ben ik mij gaan interesseren in het totaalplaatje van een gezondheidsprobleem. Zo neem ik niet alleen de biologische factoren in overweging, maar heb ik ook oog voor de mentale en sociale factoren die de klachten kunnen beïnvloeden. Ook zie ik het belang van een gezonde leefstijl op het voorkomen van verschillende gezondheidsproblemen. Ik vind het leuk om aan een breed palet van gezondheidsklachten te werken. Ik ga graag met u op zoek naar de oorzaak van uw gezondheidsprobleem om, indien mogelijk, samen tot een duurzame oplossing te komen.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan voetbal, fitness en het luisteren van audioboeken. Daarnaast interesseer ik mij in gezondheid, psychologie, wetenschap en duurzaamheid.

×