Hartrevalidatie

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut voor hartrevalidatie na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname vanwege hart- en vaatziekten? Bij Fysio-Fit Utrecht bieden wij gespecialiseerde fysiotherapie voor een optimale herstelervaring. Onze aanpak richt zich op het verminderen van cardiovasculaire risico’s en het bevorderen van uw algehele conditie en welzijn. 

Bewegen is dé manier om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen, door ons hartrevalidatie bewegingsprogramma proberen wij daarom ook uw eventuele ‘cardiale angst’ weg te nemen. Cardiale angst is angst voor een mogelijke nieuwe ‘aanval’ waardoor bepaalde sport- en bewegingsactiviteiten juist vermeden worden.

Individuele hartrevalidatieprogramma

Onze op maat gemaakte hartrevalidatieprogramma’s zijn afgestemd op uw individuele behoeften en medische geschiedenis. Of u nu te maken heeft met hartritmestoornissen, cardiomyopathie, angina pectoris (pijn op de borst) of een herstel na een hartinfarct, dotteroperatie, hartklep- en/of bypassoperatie of een plaatsing van een pacemaker / inwendige defibrillator (ICD) of zelfs een harttransplantatie, wij kunnen u de juiste begeleiding bieden.

Hartrevalidatie bij Fysio-Fit Utrecht
Hartrevalidatie bij Fysio-Fit Utrecht.

Hartrevalidatie fysiotherapie

Onze persoonlijke hartrevalidatie programma’s zijn ontworpen om u geleidelijk en veilig terug te brengen naar een actieve en gezonde levensstijl. Al onze medewerkers zijn tevens in het bezit van een reanimatiediploma en er is een AED-apparaat aanwezig in onze praktijk.

Medisch fitness programma na hartrevalidatie

Om in beweging te blijven na uw hartrevalidatie bieden wij ook een één- of tweewekelijks Medisch fitness programma aan. Medisch fitness is sporten onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut of sportinstructeur.

Kortom: met onze hartrevalidatie investeert u in de gezondheid van uw hart. Samen werken we aan het verbeteren en het behouden van uw conditie, het opbouwen van kracht, het verlichten van symptomen, het verlagen van risico’s en het wegnemen van de angst om te bewegen. 

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht? Maak 24/7 online een afspraak. Spreekt u liever met een fysiotherapeut voordat u een afspraak maakt? Neem dan telefonisch contact op of mail naar: info@fysiofit-utrecht.nl

×