Laurens van Laarhoven

MEER OVER MIJ…

Laurens van Laarhoven

Als sportfysiotherapeut houd ik mij bezig met het behandelen en voorkomen van sportblessures. Ik begeleid voornamelijk de revalidatie trajecten volgend op operaties, met in het bijzonder de voorste kruisband reconstructie.

In 2004 ben ik begonnen aan de opleiding sportinstructeur (CIOS) en heb ik mijn passie ontwikkeld voor ‘de sportende mens’. Zelf ben ik actief geweest in de vechtsport (Judo, Ju-Jitsu) op internationaal wedstrijd niveau. Na mijn opleiding fysiotherapie ben ik in 2012 bij Fysio-Fit Utrecht gestart. In 2015 ben ik de master opleiding sportfysiotherapie gaan volgen om mij nog meer te gaan verdiepen in gezondheid van de sporter. Door deze ervaringen kan het doel van de patiënt optimaal behaald worden door een combinatie van trainen én behandelen.

×