Looptraining 50+

 Looptraining in Utrecht

  • Conditie opbouwen
  • Gezellige buitenactiviteit
  • Fitnessoefeningen
  • Bel ons op 030 299 30 33

De Loop-Fit groep van Fysio-Fit Utrecht: een sportieve en gezellige looptraining!

De nadruk van onze Loop-Fit groep ligt op het leren hardlopen met veel aandacht voor houding, techniek en het rustig opbouwen van conditie.
Bij onze wekelijkse training maken we ook gebruik van fitnessoefeningen en crossfit oefeningen. Doordat er op diverse buitenterreinen en ondergronden getraind wordt trainen we ons lichaam zo compleet mogelijk.

Looptraining 50+ Fysio-Fit Utrecht
Looptraining 50+ Fysio-Fit Utrecht

De fysieke mogelijkheden in een groep kunnen natuurlijk sterk uiteenlopen. Bij het samenstellen van de looptraining wordt daarom geprobeerd iedereen zoveel mogelijk aan haar/zijn trekken te laten komen op de individuele mogelijkheden. Een tandje lager bij sommige oefeningen is dus geen probleem!

Doel van onze trainingen is: handhaven en waar mogelijk verbeteren van de eigen conditie.
De Loop-Fit groep van Fysio-Fit Utrecht biedt een ongedwongen en gezellige combinatietraining aan voor iedereen boven de 50.

Looptraining voor senioren kan helpen om een betere balans te houden en daardoor minder vaak te vallen. Daarnaast vergroot looptraining voor ouderen de kracht en de algemene conditie van cliënten.

Eventueel te combineren met onze Medisch Fitness groepen vraag naar onze speciale voorwaarden! Zie voor de tarieven onze tarievenlijst.

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht? Maak 24/7 online een afspraak. Spreekt u liever met een fysiotherapeut voordat u een afspraak maakt? Neem dan telefonisch contact op of mail naar: info@fysiofit-utrecht.nl

×