Marc van den Ouweland

Marc van den Ouweland

MEER OVER MIJ…

Marc van den Ouweland

Sinds ik het mij kan heugen loop ik op de voetbalvelden rond. Tegenwoordig sport ik nog steeds bijna elke dag maar bestaat dit nu vooral uit: tennis, krachtsport en skiën. Ik heb een grote voorliefde voor teamsporten en vind het fijn om onderdeel te zijn van een team waar samenwerken centraal staat.

Tijdens mijn actieve carrière als fysiotherapeut heb ik op verschillende locaties, waaronder in Zwitserland, diverse klachtenbeelden mogen zien en behandelen. Ik heb een volleybal inloopspreekuur gedraaid en ben voor één seizoen fysiotherapeut geweest van een voetbalclub op divisieniveau.

Mijn manier van behandelen zou ik omschrijven als actief en reflectief. Ik ben van mening dat er zelfredzaamheid gecreëerd moet worden, maar ook dat therapeut en patiënt elkaar moeten blijven reflecteren om ervoor te zorgen dat er resultaat geboekt blijft worden.

×