Opening locatie Springweg 184

Sportaccommodatie Fysio-Fit Utrecht

Na jarenlang vanuit verschillende locaties te hebben gewerkt hebben wij nu een eigen (hoofd) locatie in een Monumentaal pand in hartje Utrecht.

Op onze nieuwe locatie beschikken wij over maar liefst 325 m2, waarvan 150 m2 oefenruimte met een grote functionele trainingsruimte en diverse moderne fitness apparatuur. Wij zouden u graag de mogelijkheden van ons nieuwe trainingsstation willen demonstreren, want wij vinden dat elke revalidatie functioneel- en sport specifiek zou moeten eindigen zodat het geblesseerde lichaam weer zo goed mogelijk in het dagelijks leven kan functioneren.

Zaterdag 12 september is van 12.00 – 16.00 de officiële opening, waarvoor wij u van harte willen uitnodigen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennis maken met een aantal van onze behandelmethodes/demonstraties:

  • Echografie
  • Shockwave therapie
  • Dry Needling
  • Medical Taping
  • Loopanalyse (incl. hardlooptechniek en blessurepreventie)
  • en niet te vergeten functionele training op ons uniek functioneel trainingsstation

Tevens zal Thijs Janssen om 13.00 uur een lezing geven over training en afvallen.

Ons adres is Springweg 184, 3511 VZ Utrecht. Parkeren in de straat is voor vergunninghouders, u kunt wel (betaald) parkeren in de Parkeergarage Springweg of in de omliggende straten. Met de fiets zijn wij uiteraard perfect bereikbaar.

Voor iedere bezoeker ligt er een welkomstpresentje klaar. Wij hopen van harte u te verwelkomen op deze feestelijke dag.

×