Malou Koster behaalt MSc Master Orofaciaal therapeut

Onze fysiotherapeut Malou Koster heeft onlangs een mijlpaal in haar carrière bereikt door succesvol haar Master of Science (MSc) Mastertitel in Orofaciale Fysiotherapie (MSc Orofaciaal therapeut) te behalen aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen, wij feliciteren haar dan ook van harte met deze bijzondere prestatie.

Malou heeft zich gespecialiseerd in Orofaciale Fysiotherapie, een vakgebied dat zich richt op de behandeling van klachten in het hoofd-, hals- en kaakgebied. Met haar nieuwe titel kan ze diverse klachten effectief behandelen, waaronder tandenknarsen, kaakklemmen, verschillende soorten hoofdpijnklachten, duizeligheidsklachten (Vestibulaire Fysiotherapie), tinnitus (oorsuizen) en aangezichtsverlamming (N. facialis parese).

Als Kaakfysiotherapeut (Orofaciaal therapeut) heeft Malou uitgebreide kennis en vaardigheden ontwikkeld op het gebied van het onderzoeken en behandelen van klachten die verband houden met het kauwstelsel en de spieren en gewrichten in het hoofd- en nekgebied. Haar expertise stelt haar in staat om patiënten met orofaciale problemen te helpen hun klachten te verminderen en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

×