Parkeren Fysio-Fit Utrecht

Parkeren Fysio-Fit Utrecht

Rondom Fysio-Fit Utrecht (gelegen aan de Springweg 184), zijn er beperkte parkeermogelijkheden beschikbaar, parkeren in dit gebied is voornamelijk voor vergunninghouders. Dit betekent dat het gebied hoofdzakelijk is gereserveerd voor bewoners die in het bezit zijn van een speciale parkeervergunning (dit gebied wordt aangegeven met ‘P-Vergunninghouders’ borden).

Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er echter verschillende opties beschikbaar. De beste plekken om (betaald) te parkeren zijn aan de overkant van de singel, in de buurt tussen de Catharijnesingel en de spoorlijnen. Onze praktijk is dan te voet bereikbaar via de voetgangersbrug, zoals de Martinusbrug of de Bartholomeusbrug.

Andere opties (afhankelijk van beschikbaarheid) om betaald te parkeren zijn:

  • Oudegracht
  • Pelmolenweg
Parkeren Fysio-Fit Utrecht
Direct voor de deur van onze fysiotherapie praktijk Fysio-Fit Utrecht in het Centrum van Utrecht is een invalideparkeerplaats beschikbaar.

Parkerengarage ‘Springweg’

Daarnaast is er de mogelijkheid om te parkeren in de parkeergarage ‘Springweg‘, (Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht). Deze parkeergarage biedt een handige optie voor bezoekers die liever iets dichter bij de praktijk willen parkeren.

ParkBee ‘Lange Nieuwstraat’

ParkBee Garage Lange Nieuwstraat is een parkeergarage gelegen aan de Lange Nieuwstraat op ‘redelijke’ loopafstand van onze praktijk. De parkeergarage is gelegen om de hoek van het Universiteitsmuseum en het Nijntjemuseum.

Reserveer hier een plek

Invalideparkeerplaats voor de deur

Voor mensen met een handicap is er direct voor de deur van de praktijk een invalide parkeerplek beschikbaar. Alleen voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart mogen hier parkeren.


Het is altijd aan te raden om voldoende tijd te reserveren voor het vinden van een parkeerplaats, gezien de beperkte beschikbaarheid in het gebied en de loopafstand naar de praktijk.

Links parkeren Fysio-Fit Utrecht:

Parkeerplattegrond Gemeente Utrecht

×