Revalidatie

Revalidatie bij Fysio-Fit Utrecht

  • Fitness ruimte van 150m2
  • Behandeling op maat
  • Eenvoudig online een afspraak maken

Wat is revalidatie?

Revalideren betekent letterlijk: terug valide worden na een ongeval of medische ingreep. Bij Fysiofit Utrecht beschikken we over een team van specialisten die u zo goed mogelijke begeleiding biedt bij de revalidatie. Bij revalidatie denkt men vaak aan herstel na een ongeluk, sportblessure of een operatie, maar ook mensen met diabetes, COPD, werkhouding gerelateerde klachten, artrose, overgewicht en hartklachten kunnen bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht terecht om onder begeleiding van de fysiotherapeut te revalideren en weer fit te worden.

Revalidatie Fysio-Fit Utrecht
Revalidatie bij Fysio-Fit Utrecht

Revalideren bij Fysio-Fit Utrecht.

Onze fysiopraktijk op de springweg beschikt over een grote fitness/oefenruimte die uitermate geschikt is voor uw herstel. Daarnaast beschikken we over vriendelijke en gespecialiseerde fysiotherapeuten, die u gedurende het revalidatieproces dé ondersteuning bieden die het beste bij u past.

Eenvoudig online een afspraak maken bij Fysio-Fit Utrecht.

Wilt u een afspraak maken bij onze fysiotherapiepraktijk in Utrecht? Maak 24/7 online een afspraak. Spreekt u liever met een fysiotherapeut voordat u een afspraak maakt? Neem dan telefonisch contact op of mail naar: info@fysiofit-utrecht.nl

×