Vacature Master Fysiotherapeut (16-24 uur)

Vacature Master Fysiotherapeut (16-24 uur)
Kom jij ons team versterken?

Vacature Master Fysiotherapeut (16-24 uur): Wil jij als enthousiaste fysiotherapeut met een specialisatie in Manuele therapie of Bekkenfysiotherapie, direct aan de slag in hartje Utrecht? Of ben je de Psychosomatisch fysiotherapeut die wij zoeken? Grijp dan nu deze geweldige kans bij onze bloeiende praktijk!

Fysio-Fit Utrecht, gevestigd in de bruisende binnenstad van Utrecht, biedt jou de ideale werkplek waar je volop kunt schitteren. Naast fysiotherapie hebben wij ook andere aantrekkelijke specialisaties, waaronder Sportfysiotherapie en Kaakfysiotherapie. Bovendien maken wij veel gebruik van geavanceerde behandelmethoden, zoals echografie en shockwave therapie. In onze ruime oefenzaal vind je alle ruimte om jouw patiënten te voorzien van uitstekende trainingsmogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut die zijn/haar passie wil uitoefenen in een dynamisch team. Als Master fysiotherapeut zul je persoonlijke zorg leveren aan een gevarieerde patiëntengroep, waarbij je samenwerkt met zeven andere collega’s in een multidisciplinair team. Ook zul je bijdragen aan het bieden van de best passende zorg aan onze patiënten.

Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen onze praktijk. Je kunt rekenen op een ondersteunend en informeel team, waarin je je direct thuis zult voelen. Bij Fysio-Fit Utrecht bieden wij je niet alleen een marktconform salaris, maar ook volop ruimte om aan je eigen ontwikkeling te werken. Uitbreiding van de uren behoort zeker tot de mogelijkheden, waardoor je verder kunt groeien in jouw carrière als therapeut.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie en wil je deel uitmaken van ons gezellige en professionele team, aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur jouw enthousiaste motivatiebrief en CV naar info@fysiofit-utrecht.nl ter attentie van Liesbeth Willems en laat jouw talent stralen!

×